SP 402 a JPA 1186 ozvučují Bar Ve městě

SP 402 a JPA 1186 ozvučují Bar Ve městě

V naší provozovně zvukový systém Dexon využíváme na maximální možnou míru. Máme ho rozdělený ve třech zónách, které nám umožňují optimálně se přizpůsobit potřebám našich hostů. V hlavním prostoru je hlasitost na nejvyšší úrovni, což vytváří energickou a živou atmosféru. V ostatních místnostech je zvuk ztlumený. Toto nastavení umožňuje našim hostům mít větší soukromí a pohodlně si povídat, aniž byli rušeni hlasitou hudbou.

Navíc využíváme vlastnosti systému Dexon k připojení tabletu, ze kterého přehráváme hudbu přes placenou streamovací službu. Díky tomu jsme schopni poskytnout našim hostům široké spektrum hudebních žánrů a stylů na požádání, což obohacuje jejich zážitek z návštěvy naší provozovny.

Kvalita zvuku je na vynikající úrovni. Dexon produkuje čistý a srozumitelný zvuk, který umožňuje precizní reprodukci bez jakékoliv zkreslení. Naše provozovna nyní zní jako koncertní síň, což naše hosty určitě potěší!

Dexon bych jednoznačně doporučil jak profesionálním DJ, tak jakémukoliv podniku, který chce vylepšit svoji zvukovou techniku. Je to spolehlivý, kvalitní a uživatelsky příjemný produkt, který je svojí cenou dostupný pro široké spektrum zákazníků. Absolutně ideální pro jakoukoli provozovnu.

S pozdravem,
Jakub Novák, Kadaň
Výherce naši soutěže