Reprosoustavy SP 402 a mikrofony MBD 810, MBD 910, MBD 812 a HM 51 (HM 40) slouží Apoštolské církvi

Reprosoustavy SP 402 a mikrofony MBD 810, MBD 910, MBD 812 a HM 51 (HM 40) slouží Apoštolské církvi

Dobrý den,

reaguji na Váš email ohledně propagace Vašich výrobků. Jako Apoštolská církev i jako sbor Apoštolské církve máme od Vaší společnosti více výrobků, s kterými jsme velmi spokojeni. Posílám proto alespoň na dva tyto výrobky svoje vyjádření.

Oba výrobky, které popíši používáme při akcích sboru, ať už je to nedělní shromáždění či jiné akce uvnitř v budově či ve venkovním prostředí. S výrobky jsme velmi spokojeni a do budoucna uvažujeme je rozšířit o další výrobky fy DEXON.

Reproduktorové soustavy DEXON SP 402

Tento výrobek je využíván v naší modlitebně. Typ a osazení bylo navrženo ve spolupráci s pracovníky fy Dexon, protože místnost není klasický obdélník, ale vzhledem k historické budově, je prostor nepravidelný. Reprosoustavy jsou umístěny cca 40 cm pod stropem, vždy po páru. Na místnost o délce 14 m bylo použito dvou párů. Slyšitelnost mluveného slova i hudby je vynikající i při 30% výkonu. Prostor je zvukově pokryt v plném rozsahu, nevyskytují se akustické vazby s mikrofony. Díky společnosti Dexon máme nazvučen sál vynikajícím způsobem. Tento výrobek můžeme vřele doporučit, protože po hledání různých způsobů ozvučení, je tento nejlepší. Umístění soustav DEXON SP402 je vidět na přiložených fotografiích.

Výrobek DEXON MBD 810 a MBD 812

Vzhledem k tomu, že jsme potřebovali promluvené slovo, hudební produkci a venkovní akce mikrofony, které by byly nezávislé na kabeláži, hledali jsme a zkoušeli různé druhy. S některými jsme byli méně, s některými více spokojeni, ale kvalita a posléze i cena byly pro nás neúnosné. Po zkušenosti s fy Dexon jsme se obrátili na její pracovníky a na základě jejich doporučení objednali nejprve sadu mikrofonů MBD 812, které jsou využívány pro zpěv a mluvené slovo. Díky dvojici mikrofonů jsou zejména použité při překladech hostů.

Po zkušenostech s těmito mikrofony jsme se rozhodli dokoupit další soupravu vybavenou hlavovým mikrofonem pro nazvučení komunikační loutky, pracovníků, kteří s loutkou pracují. Rozhodli jsme se opět na radu pracovníků společnosti Dexon pro diverzní mikrofon MBD 910 a doplnilo ho o ruční mikrofon ze soupravy MBD 810 na stejné frekvenci. Využití tohoto zařízení je pro zpěv ( ruční mikrofon) a mluvené slovo (ruční mikrofon, náhlavní mikrofon a klopový mikrofon). V současné době jsme dokoupili i kvalitnější hlavový mikrofon HM 51, který ve spojení se soupravou vysílač a přijímač MBD 910 pracuje spolehlivě a kvalitně. Protože naše zkušenost s bezdrátovými mikrofony fy Dexon je ta nejlepší, ať už se jedná o mluvené slovo nebo zpěv, vnitřní nebo venkovní prostředí, rozhodli jsme se v roce 2010 rozšířit bezdrátové mikrofony o další diverzní systém fy Dexon a věříme, že po poradě s pracovníky fy Dexon opět vybereme ten nejlepší systém pro naše použití. Dílčí sestava mikrofonů a přijímacích jednotek je vidět na přiložených obrázcích.

Přeji i nadále hodně úspěchů nejen v prodeji, ale ve výrobě a vývoji všech vašich zařízení i komponent. Díky za kvalitní českou společnost, která dnes zaujímá již význačné místo v oblasti akustiky a audioelektroniky.

S přáním Božího požehnání

Ing. Miroslav Papež, Kutná Hora

Tato ukázka byla odměněna v naši soutěži a výherce tak získává hodnotné ceny. Gratulujeme!