Ozvučení koupelny a obývacího pokoje z RP 93 a JPM 2022WI

Ozvučení koupelny a obývacího pokoje z RP 93 a JPM 2022WI

Dobry den,

uvodem bych rad napsal, ze s podobnym jednanim jsem se jeste u zadne jine spolecnosti nesetkal. Jiz minule, kdyz jsem se na Vas obratil a nyni jste zcela potvrdil skvely pristup DEXONu ke svym zakaznikum. Zasnu a dekuji.

Jako lajk jsem ve vyberu podhledovych reproduktoru a zesilovace dal na recenze, doporuceni znamych a tak trochu intuici ve smyslu preference ceske znacky oproti zahranicni konkurenci. Volba znacky DEXON v tomhle ohledu se ukazala jako ta nejlepsi mozna.

Sada RP 93 + JPM 2022WI pro nazvuceni koupelny mne o kvalitach jejich produktu zcela presvedcila. V navaznosti na dobre zkusenosti jsem se rozhodl pro volbu produktu DEXON i pro nazvuceni v obyvacim pokoji. JMP 2020WI v kombinaci s reprobednami od damaciho kina prakticky znamenalo, ze z televize se stal pouze ramecek na zdi.

U nas doma nyni hraje prevazne jiz jen hudba kterou mame diky mutliroom reseni stale v kapse. Ovladani pres mobilni aplikaci zajistilo preferovanou absenci zbytecbych ovladacu a moznost poslechu hudby v neomezenem rozsahu napric svetovymi radii nebo ve forme oblibeneho playlistu ze Spotify. To vse v brilantni kvalite diky DEXON.

Aby recenze nebyla prehnane pozitivni, snazil jsem se nalezt alespon jedno negativum, bohuzel jsem na zadne neprisel. Zaverem tedy strucne konstatovani: Produkty DEXON doporucuji, jsem s nimi zcela spokojen.

Dekuji S pozdravem,

Matěj Bezděk, Nový Jičín

Výherce naši soutěže