RP 82 v koupelně

RP 82 v koupelně

Dobrý den.

Přibližně před rokem a půl jsem realizoval rekonstrukci koupelny na chalupě v Jižních Čechách. V příloze zasílám fotografie podhledového reproduktoru RP 82, který jsem použil při ozvučení naší koupelny.

Během spolupráce se zedníkem vyplynulo na povrch, že budeme snižovat strop sádrokartonovým podhledem zhruba o 20 cm. V tu ráno bylo vše jasné: „Chci zabudovat reproduktory do sádrokartonu tak, jak to vídám na sociálkách lepších restaurací.“ Pátral jsem proto na internetu po zabudovatelných reproduktorech určených do vlhkého prostředí, až jsem narazil na výrobek RP 82 a protože se jednalo o českého výrobce, nebylo dál co řešit.

Koupelnu nakonec ozvučil jeden reproduktor RP 82, který dodává příjemnou atmosféru při poslechu mé oblíbené hudby z domácí Hi-Fi soustavy. Kvalita zvuku je výborná i při vysoké hlasitosti. Všichni sousedi nám novou koupelnu závidí.

V současné době začínám s rekonstrukcí pražského bytu, kde samozřejmě nemůže chybět ozvučení a výrobky od firmy Dexon. Sázím na osvědčenou kvalitu tuzemského výrobce.

Aleš Dlouhý, Praha

Tato ukázka byla odměněna v naši soutěži a výherce tak získává hodnotné ceny. Gratulujeme!