BH 2120 se užívají pro různé ozvučovací akce

BH 2120 se užívají pro různé ozvučovací akce

Dlouho jsem vybíral jaké reprosoustavy zvolit, aby byl co nejlepší poměr výkonu a ceny. Limit byl něco kolem dvanácti tisíc korun i s kabely. Informoval jsem se u uživatelů, kteří tyto reprosoustavy vlastnili, četl jsem reference zde na vašem webu a shromažďoval veškeré potřebné informace pro konečný verdikt. Na výběr bylo více typů podobných reprosoustav, ale všechna konkurence přesahovala můj peněžní limit a nebo zase nevyhovovali požadavkům, které pro mě byly rozhodující.

Po opravdu dlouhém bádání a hodnocení jsem zvolil vaše reprosoustavy BH2120 a objednal si je spolu s reproduktorovou dvoulinkou 2×4mm. Překvapilo mě velmi rychlé dodání a bezpečné zabalení zásilky, což se u některých internetových obchodů nevidí, hovořím z vlastních zkušeností. Poté co bylo vše vybaleno, tak jsme s kamarádem zvukařem vyrazil do sálu, kde nás čekalo zkoušení. Po vytrvalém čtyř hodinovém poslechu byl náš verdikt jasný. Reprosoustava hraje opravdu výborně a vyváženě. Silné basy doprovází perfektní středy a dominantní výšky. Po stránce výkonu se mně líbí dostatečná výkonová rezerva a citlivost, která je jedním slovem perfektní! Ve většině případů ozvučuji středně velké akce a výkon je opravdu postačující. Pochválit musím hlavně kvalitu zpracování, které si velmi cením, protože při časté manipulaci je k nezaplacení. Také je mně sympatické připojení pomocí šroubovacích svorek v kombinaci s jacky, v této kategorii to pro mě bylo příjemným překvapením.

Spolu s reproduktrovým kabelem, kde je znát blahodárný vliv průřezu se u této sestavy (reprosoustavy a reproduktorové dvoulinky) projevila výborná dynamičnost, jakoby se hudba dala do pohybu. Byly slyšet i ty nejhlubší basy, velmi dobré rozlišení ve středním pásmu a také výšky nám připadli věrnější. Zde popsanou reproduktorovou dvoulinku jsem porovnával s dvoulinkou od konkurence a výsledek byl opravdu znát Tato poznámka byla mířena cíleně trochu odborněji, protože jsem chtěl poukázat na to, aby jste věnovali velkou pozornost i propojovacím kabelům.

K dnešnímu dni mám s reprosoustavou odehráno kolem 30-ti akcí a můžu říct, že náš prvotní dojem, když jsme vše zkoušeli se mně stále drží. A kdybych si znovu vybíral, tak si i dnes vyberu uplně stejně. Kvalitu, kterou firma Dexon nabízí je výborná. Ale o kvalitě a zpracování u firmy Dexon jsem věděl už z dřívějších zkušeností. A nejen o kvalitách zpracování, ale také o podpoře, kterou nám zákazníkům nabízejí. Když jsem nedávno stavěl poloprofi reprosoustavy do zkušebny a potřeboval poradit ohledně výhybky a doladění vzhledem k reproduktorům, byl jsem opět mile překvapen. Odpověď byla rychlá a podána velmi srozumitelným způsobem. Obecně s firmou Dexon a jejich týmem jsem nadmíru spokojen a nejvetší radost mám z toho, že je to česká firma. Myslím, že nejen za mě vám patří velký dík!

David Gajarský, Boršice

Tato ukázka byla odměněna v naši soutěži a výherce tak získává hodnotné ceny. Gratulujeme!